 |
|
Eendenlever & Ibericoham,
groene asperges, kruidensalade,
dressing met mosterd uit Brive.
***
Inlandse asperges en Noordzeevis,
ravioli van crab, zilte groenten, beurre blanc.
(Extra toets kaviaar Oscietra Royale ‘Private selection’ 10gr/27€ - 30 gr/75€)
***
Jong lam uit Zeeuws Vlaanderen,
medaillon van het zadel,
de schouder gekonfijt in eigen jus,
lentegroenten, crème van daslook.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Île flottante,
aardbeien & rabarber, roomijs met Tahiti-vanille
Of
Chocolade Inaya 65%,
caramelchocolade, ananas, mango, rhum.
95€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
(Enkel op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag)
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** Menu met kaas en dessert supplement 25€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 10€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|