"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Lente 2025

     
 

Eendenlever & Ibericoham,
groene asperges, kruidensalade,
dressing met mosterd uit Brive.

***

Inlandse asperges en Noordzeevis,
ravioli van crab, zilte groenten, beurre blanc.
(Extra toets kaviaar Oscietra Royale ‘Private selection’ 10gr/27€ - 30 gr/75€)

***

Jong lam uit Zeeuws Vlaanderen,
medaillon van het zadel,
de schouder gekonfijt in eigen jus,
lentegroenten, crème van daslook.

***

**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Île flottante,
aardbeien & rabarber, roomijs met Tahiti-vanille
Of
Chocolade Inaya 65%,
caramelchocolade, ananas, mango, rhum.
95€.

Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
(Enkel op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag)
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** Menu met kaas en dessert supplement 25€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 10€.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script