|   Smaakvolle soep van butternutpompoen,afgewerkt met vleugje room en gevogeltewit.
  ***  Noordzeevis “catch of the day”á la Dugleré,
 tomaat - champignons - groene kruiden
 witte wijnsaus - pommes duchesse.
  ***  Ribeye van graankalf,Madeira - kalfsdelicatessen
 herfstgroenten - aardappelkroketjes.
 Of
 *Gevulde jonge polderpatrijs,
 herstgroenten - jus nature - gratin dauphinois.
 ***
 **Artisanale boerenkaasjes,
 garnituren en bijpassend brood.
 Of
 Dessertsuggestie
 volgens aanbod van de chef.
 59€.
 Inclusief ons befaamde home made zuurdesembrood.
 (extra brood 4€)
 
 *Gevulde jonge polderpatrijs
 6€ supplement.
 
 **Artisanale boerenkaasjes in plaats van het dessert
 supplement 8€.
 
 ***Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu
 supplement 15€.
 
 
 Gelieve 48 uren op voorhand te bestellen. Klik hier.
 
   |