| 
 *Terrine van eendenlever en Ibericoham,
 chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.
  Of  Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,dressing met Issignyroom en groene kruiden.
  ***  Paupiette van tongschar uit de Noordzee,zuiderse schaaldierensaus met fijne groentjes,
 duxelle van champignons, duchesse-aardappel.
 ***
  Grijspootpatrijs,ballotine van de borst, de boutjes gekonfijt,
 stamppot van koolsoorten met spekjes, gestoofd grondwitlof,
 smaakvolle jus verfijnd met tijm en aardappelkroketjes.
  ***  Pavlova van walnoten,walnootbiscuit, meringue,
 durondeaupeer in een fijne karamelroom.
  79€
 Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
 (extra brood 4€)
 *Terrine van eendenlever supplement 8€.
 Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
 garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
 Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.
   Bestel[ klik hier ]
 
   
                        
                          | "Afhaalmenu Oudejaar 2025”31 december 2025
 
 |  
                          | 
 |    *Terrine van eendenlever en Ibericoham,chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.
  Of  Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,dressing met Issignyroom en groene kruiden.
  ***  Koningsdorade,boschampignons, aubergine, bimi-broccoli,
 witte wijnsaus verfijnd met sjalot, dragon en graantjesmosterd,
 duchesse-aardappelen.
  ***  Medaillon van hertenkalfje ‘Grand Veneur’,Conferencepeer gegaard in glühwein,
 compote van veenbessen, gestoofd grondwitloof,
 gebakken spruitjes met spek, aardappelkroketjes.
  ***  Taartje van chocolade “black & white”,ijs van exotische vruchten, romige coulis van mandarijn.
 79€
 Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
 (extra brood 4€)
  *Terrine van eendenlever supplement 8€.Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
 garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
 Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.
 
 Bestel[ klik hier ]
     Extra Bijpassende wijnen, Crémant of Champagneverkrijgbaar op aanvraag.
    Kreeft en Belle vue,2 sausjes, salade, eitjes , tomaten.
 Kreeft à l’Armoricaine,
 saus van de karkassen, dragon.
  Of  Kreeft à la Thermidor,saus met sjalot, engelse mosterd,
 gegratineerd met Parmezaan kaas.
 Prijs per volledige kreeft naargelang
 gewicht en marktprijs.
 Kaviaar tip !
 Geniet tijdens de feestdagen extra feestelijk
 en bestel een potje Belgische kaviaar.
 10 gr 29€
 30 gr 55€
 50 gr 80€
   Bestel[ klik hier ]
   |