"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


Menu "Tapas Gourmand"

 

Geniet met dit veelgangenmenu van de smaken, texturen en aroma's uit onze keuken in 7 verfijnde bereidingen.

Het menu wordt samengesteld volgens seizoen en marktaanvoer en bestaat uit:

  • Een koud en warm voorgerecht,
  • 1 vis - en 1 vleeshoofdgerecht,
  • een kaasbereiding en 2 nagerechten.

 

 

Angus beef, gerookte paling,
Bloemkooltartaar, kruiden, plantjes, mierikswortel, miso.

***

Gebakken Sint Jacobsvrucht uit Dieppe, ravioli van langoustine,
Thaïse bouillon met citroengras en gember.

***

Deense kabeljauw, aan 't vel gebakken,
savooi, wilde champignons, beurre blanc, saus met truffel uit de Perigord.

***

Sappige borst van parelhoen uit de Landes,
Schorseneer, aardpeer, crème van ganzenlever en wijn uit Arbois,
enkele seizoengroenten.

***

Luchtige kaasbereiding van Brillat- Savarin,
Schaafsel van oude Parmesan, vruchten, noten, geroosterd brood.

***

Panna cotta,
Amandelcrumble, mandarijn, exotische cremeux, sorbet van bloedsinaasappel.

***

Valrhonachocolade & hazelnoot,
conférencepeer, tonkacrème, vanilleroomijs, caramelcremeux.

60€ exclusief dranken.

 

Dit menu is verkrijgbaar zowel voor lunch als diner, enkel na reservering (minimaal 24u op voorhand) met vermelding ”menu tapas gourmand”

Op zaterdag serveren wij dit menu niet.
Dit menu is een voorbeeldmenu, aanpassingen van gerechten en ingrediënten is mogelijk.

Mogelijke allergieën, zwangerschap, eetgewoonten,....dienen bij reservatie gemeld te worden. Wij aanvaarden voor dit menu enkel contante betaling, géén credit-card of Bancontact.

 

 
script