"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Maart 2019

     
 


Schotse langoustine, cru & gebakken,
panna cotta van ponzu ,avocado, kruiden en plantjes.

***

*Hopscheuten uit Buggenhout, Karmeliet, Ibericoham,
Aardpeer, luchtige mousselinesaus.

***

Skrei uit de Lofoten & ravioli van Noordzeecrab,
infusie van de pantsers, citrus, Thaï spices, gember.

***

Jonge nestduif uit Racan & Perigordtruffel,
De borst rozig gebraden, gekonfijt boutje,
polderaardappel, wintergroenten,
reductie van oude port en truffel.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden,
Bloedappelsien & witte chocolade.
Sao Thomé chocolade, hazelnoot, diplomatico rum, vanille.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
*Langoustine vervangen door hopscheuten supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.

Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script