"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
September & oktober 2025

     
 

Waarde gasten.

De zomer neigt naar zijn einde en de herfst staat voor de deur.
Deze overgang tussen de seizoenen, die we “de nazomer” noemen,
brengt ons een overvloed aan prachtige producten.
Voor de komende periode presenteren wij met trots twee menu’s:
ons befaamde “signaturemenu” en een “tapas gourmand menu” met als thema nazomer in de Périgord.
Laat je verrassen en betoveren door de heerlijke smaken van dit bijzondere seizoen.
We verheugen ons erop u te verwelkomen om te genieten van een culinaire ervaring die je niet wilt missen!

Herbert & Martine.

 



Drie smaakvolle amuses,
naargelang marktaanbod en inspiratie van de chef.

***

Noordzeecrab & blauwvintonijn,
dashidressing - citrusvruchten - frisse kruiden.
(Verfijn uw gerecht met 10 gr kaviaar Oscietra Royale “private selection” 27€)

***

Zeebaars uit de Oosterschelde,
tartaar van kreeft & bloemkool,
beurre blanc - vadouvan.

***

Wilde eend “colvert”,
de borst rozig gebraden - de bout gekonfijt,
bospaddestoelen - butternutpompoen - geglaceerde raapjes,
krachtige jus verfijnd met Javaanse peper.

***

**Artisanale boerenkaasjes,
noten - vruchten - bijpassend brood.
Of
Mirabellen,
chibouste - vruchtenmozaiek - sorbet.
Of
Dame Blanche,
vanilleroomijs - chocolade “ Inaya 70% - chantillyroom.

95€

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
**Menu met kaas en dessert supplement 25€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.

Glas wijn, madeira, port, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 10€

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script