"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   
Pasen 2019
Gastronomisch tapasmenu

19, 20 en 21 april 2019

 

Sint Jacobsvrucht & groene asperges "Pertuis",
jonge bloemkool, luchtige vichyssoise van asperges.

***

Wijting " vis van 't jaar"
fregola nero, strandschelpjes, jus bouillabaise met kerriespecerijen.

***

Gebrande rog & inlandse asperges,
beurre blanc met frisse tuinkruiden, zilt zeegroen.

***

Schouder van Baskisch melklam "Axuria",
gegaard op lage T° en gelakt in eigen jus, lentegroenten,

***

Rocamadour en Trappe d'Echournac,
noten, vruchten, crumble van roggebrood.

***

Aardbeien uit Melsele,
Knapperige wafel, roomijs van mascarpone, coulis minute.

***

Chocolade Sao Thomé,
Espuma, crumble, exotische vruchten.


65€.
39€ Bijpassende wijnen, geschonken tot en met het hoofdgerecht.

 

 
script