"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

Menu "Hopscheuten in de hoofdrol"
vrijdag 29 & zondag 31 maart 2019

Enkel verkrijgbaar na reservatie met vermelding hopscheuten menu

Hopscheuten & Schotse Sint Jacobsvruchten,
romige soep van aardpeer en gerookte paling.

***

Hopscheuten & handgepelde garnalen,
brandade van kabeljauw, scharrelei, beurre blanc met karnemelk.

***

Hopscheuten & melkkalf uit de Lozère,
botermalse filet, mousseline van Westmalle triple,
fijne kalfsjus en voorjaarsgroenten.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Chocolade "Pur Caraïbe",
Dame Blanche "new style", als een vacherin,
vers gedraaid vanilleroomijs, chantilly, speculaascrumble, caramel.


75€
**Nagerecht vervangen door kaas supplement 10€.
Menu met kaas en nagerecht supplement 15€.

Bijpassende wijnen 35€, geschonken tot en met het hoofdgerecht.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

 

 

 
script