"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 

 

"Menu Signature Valentijn”
10 - 14 februari 2023



Gebakken Schotse sint-jacobsvrucht, gemarineerde koningsdorade,
panna cotta van dashi en gerookte paling, wasabi, kruidig slaatje.
(supplement 10 gr Royal belgian kaviaar 25€)

***

Skrei van de Lofoten,
Zeeuwse kokkels, pak-soy,
beurre blanc, citroengras, limoenblad, groene kerrie.

***

Poularde uit Bresse,
romige saus met Melanosporumtruffel uit de Périgord,
zalf van polderaardappel, schorseneer, wintergroenten.

***

*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Bloedsinaasappel en chocolade Pur Caraïbes,
luchtig taartje, île flottante, sorbet.

85€.


Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.

Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 6€ per glas.

Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.