Gebakken Schotse sint-jacobsvrucht, gemarineerde koningsdorade,
panna cotta van dashi en gerookte paling, wasabi, kruidig slaatje.
(supplement 10 gr Royal belgian kaviaar 25€)
***
Skrei van de Lofoten,
Zeeuwse kokkels, pak-soy,
beurre blanc, citroengras, limoenblad, groene kerrie.
***
Poularde uit Bresse,
romige saus met Melanosporumtruffel uit de Périgord,
zalf van polderaardappel, schorseneer, wintergroenten.
***
*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Bloedsinaasappel en chocolade Pur Caraïbes,
luchtig taartje, île flottante, sorbet.
85€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 6€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€. |