"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken en Geuren" Januari 2018

     
 

Ganzenlever, twee bereidingen,
Rode biet, kweepeer, gelei van glühwein, verloren brood.

***

*Truffel uit de Périgord,
bospaddestoelen, fregolapasta, hoeve-eitje 63°, texturen van aardpeer.

***

Noordzeegriet, Sint - Jacobsvrucht,
Licht gemonteerde jus verfrist met citrus, zalf van gerookte paling.

***

Jonge duif uit Racan,
de borst rozig gebraden, confit van het boutje,
enkele wintergroenten, jus van duif met port en tijm.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Twee verrassende zoetigheden,
Panna cotta, duindoornbes, amandelcrumble, exotische cremeux.
Melkchocolade, praliné, hazelnoot, peer

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
*Ganzenlever vervangen door truffelgerecht supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

 

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap…..dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script