"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken en Geuren" Lente 2018

     
 

Langoustine uit Guilvenec & asperges uit de Landes,
jonge bloemkool, asperge vichyssoise, kruiden, plantjes.

***

*Gebrande rogvleugel, crab uit de Barentszee,
Lamsoor, eendenlever, beukenzwam, koolrabi, dashi.

***

Zeebaars & gelakte Oosterscheldepaling,
Inlandse asperges, luchtige mousseline van yuzu, emulsie van daslook.

***

Lam uit de Pyreneeën, " Agnei Iberico"
Ribstuk & gekonfijte nek, rozemarijn,
Peulgroenten, wortelzalf "chermoulah", jonge spinazie, jus van lam.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden
Aardbeien, rabarber, baba, vanillecrème, pistache.
Chocolade Sao Thomé , exotische cremeux, parfait van karamelchocolade.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
* Langoustine vervangen door rogvleugel supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.


Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script